Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Matthew Jones, Reynolds VK:

"Prijs is nog steeds 'king' bij tomaten"

Tholen - Matthew Jones van Reynolds presenteerde tijdens de Tomato Conference in april een presentatie over het bedrijf en de trends in tomaten. Volgens Matt is de prijs bij food-service klanten nog steeds 'king' als het gaat om tomaten. "Toch merken we dat de smaak, kwaliteit en kleur steeds belangrijker worden."



Blijven innnoveren

Van tomaten heeft het Verenigd Koninkrijk ongeveer 6 maanden eigen productie en de rest van het jaar is men afhankelijk van import. Reynolds biedt zelf een assortiment van 21 soorten tomaten. Samen met telers doen wij ook onderzoek naar nieuwe en speciale rassen zoals de heirloom, trosspecialties en cherrytomaten." Reynolds speelt in op de vraag van het cliƫnteel. "Klanten verwachten dat ze kunnen kiezen op smaak of per seizoen bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat de tomatensector blijft innoveren."

Minder soorten losse tomaten
"Van losse tomaten komen er minder soorten in het assortiment en de segmenten van trostomaten groeien. Ook vleestomaten groeit in het Verenigd Koninkrijk." Reynolds is een bekende AGF-leverancier in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf levert zowel aan foodservice en groothandelsmarkten. Het assortiment bevat meer dan 3000 verschillende producten, zowel vers als bewerkt. Reynolds is een familiebedrijf en heeft meer dan 70 haar ervaring in de sector.

Voor meer informatie:
MattJones
Reynolds
National Distribution Centre
Britannia Road, Waltham Cross
T: +44 (0)1992 809 322
matthewjones@reynolds-cs.com