Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CFO Koen Sticker verlaat Greenyard Foods

Greenyard Foods maakt bekend dat Koen Sticker, Chief Finance Officer, de groep verlaat om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan. Koen Sticker blijft in functie tot 31 juli 2016. De zoektocht naar een opvolger is opgestart.

Koen Sticker startte in 2010 als Head of Business Analysis en PMO bij Univeg en groeide door tot Corporate Finance Director in 2011. In 2013 werd hij CFO van Univeg en van Greenyard Foods in 2015. In augustus 2016 zal hij de functie van CFO opnemen bij Aliaxis.

Koen Sticker: "Ik ben blij te hebben kunnen bijdragen aan het succesverhaal van Univeg en Greenyard Foods. De ondernemingsgeest van de groep is bijzonder inspirerend en moedigt aan om grenzen te verleggen. Nu is de tijd gekomen voor nieuwe uitdagingen bij een ander bedrijf in een andere sector".

Marleen Vaesen, CEO van Greenyard Foods: "We danken Koen voor zijn bijdrage aan de groei van het bedrijf en wensen hem veel succes. We zullen de functie zo snel mogelijk invullen. We blijven Greenyard Foods verder uitbouwen als unieke wereldspeler in groenten en fruit."
Publicatiedatum: