Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'European Short-Course on Quality and Safety of fresh-cut produce'

Seminar over bewerkte AGF tijdens Macfrut 2016

De achtste editie van het 'European Short-Course on Quality and Safety of fresh-cut produce' over de kwaliteit en veiligheid van voorgesneden AGF zal plaatsvinden tijdens de Macfrut 2016 expo, die van 14 tot 16 september gehouden wordt in congrescentrum Fiera di Rimini. De organisatie van het seminar is in handen van de Universiteit van Foggia, Macfrut, DARe-Puglia en een aantal vakorganisaties, waaronder AIIPA-IV gamma.

"Na de succesvol verlopen eerdere seminars in Berlijn, Antalya en Cardiff zijn we blij deze cursus nu ook in Italiƫ aan te kunnen bieden. We denken dat de Macfrut beurs hiervoor bij uitstek geschikt is," licht professor Giancarlo Colelli van de Universiteit van Foggia toe. "Dit jaar hebben we een indrukwekkende lijst sprekers waaronder een aantal wereldberoemde deskundigen op het gebied van bewaringstechnologie en voedselveiligheid."

Het programma richt zich op personen, die werkzaam zijn binnen de AGF-sector of de verwerkende industrie maar het is ook interessant voor voedselwetenschappers en medewerkers die zich bezighouden met productontwikkeling en kwaliteitsborging. Ook kan de cursus waardevol zijn voor vertegenwoordigers uit de onderzoek & ontwikkelingsbranche, studenten, levensmiddelenbedrijven, distributeurs en verpakkers. 

Macfrut organisator, Luigi Bianchi, legt uit dat het seminar exposanten en bezoekers een unieke scholingskans biedt.

"Er zullen onderwerpen aan bod komen, die betrekking hebben op de kwaliteit voor en na de oogst, verwerking, waterzuivering, verpakken en unitoperations, zoals waterbeheer. De lezingen zullen worden afgewisseld met gezamenlijke bespreeksessies. Tijdens de lunch- en koffiepauzes zal er ruimschoots gelegenheid zijn om te netwerken. Tevens zal er een avondevenement georganiseerd worden."

De website van het 'European Short-Course on Quality and Safety of fresh-cut produce' zal binnenkort verschijnen. Voor meer informatie kunt u mailen naar postharvest@unifg.it



Publicatiedatum: