Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Theo van Buel: "Activiteiten bij de klant op locatie"

South Packing nieuw ompakbedrijf in Barendrecht

Tholen - Barendrecht is een nieuw ompakbedrijf in groenten en fruit rijker. South Packing was al werkzaam vanuit Rotterdam en Den Haag, maar is nu met één van haar klanten, Torres Tropical Fresh, meeverhuisd naar Barendrecht. "We houden kantoor bij B&L Fresh Logistics, maar onze werkzaamheden worden voornamelijk bij de klant op locatie verricht", vertelt Theo van Buel.

Het werk van de medewerkers van South Packing bestaat uit het ompakken, verpakken, sorteren, uitmixen, palletiseren en labelen naast logistieke activiteiten als laden, lossen en orderpicking. "We onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring in het ompakken en verpakken van exoten, maar werken net zo makkelijk met citrus, hard- en steenfruit. Ons team heeft jarenlange fruitervaring en dat is een groot voordeel ten opzichte van de standaard-uitzendbureaus", vertelt Theo.



Het vaste team van South Packing bestaat uit twaalf personen en daarnaast zijn er veertig flexwerkers oproepbaar. Naast Torres Tropical maken ook importeurs als Direct Source International, Schrijvershof en Total Produce gebruik van de ompakactiviteiten van South Packing. "Nu we ook in Barendrecht actief zijn, zouden we graag ook andere klanten op het Handelscentrum voorzien van onze diensten", vertelt Theo.

Dat het bedrijf in de toekomst een eigen productielocatie betrekt, sluit Theo niet uit, maar hij ziet ook grote voordelen in het werken op locatie. "De partijen AGF hoeven niet te verkassen en dat scheelt een hoop in logistieke kosten. We werken met eigen materiaal en de productie-activiteiten worden per colli afgerekend. Zo kunnen onze klanten nooit te veel betalen!"


Theo van Buel en Justo Grajales

Voor meer informatie:
Justo Grajales (Eigenaar)
Mob: 06-84600256
Theo van Buel (operationeel)
Mob: 06-22386907
South Packing
Koopliedenweg 22
2991 LN Barendrecht
Mob: 06-22386907
www.southpacking.nl