Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Student Consultants brengen Chileense markt in kaart

Master Studenten van de faculteit Economics & Business van de Universiteit van Amsterdam doen onderzoek voor bedrijven binnen de zeer snel groeiende Chileense markt, waar de AGF sector een grote rol speelt. Studievereniging Sefa biedt met haar Research Project Nederlandse bedrijven de kans om onder kostprijs, een op maat gemaakt onderzoek te laten doen naar de mogelijkheden om zaken te doen binnen de Zuid-Amerikaanse economie.



Gedurende dit onderzoek worden de student consultants begeleid door ervaren consultants van onder andere Deloitte en Bain&Company. Het onderzoek bestaat uit drie fasen. In de eerste fase wordt samen met uw bedrijf bepaald wat er precies onderzocht dient te worden om vervolgens twee maanden desk research te doen vanuit Nederland. Vervolgens zullen de studenten in juli en augustus afreizen naar Chili om daar een maand fulltime de gewenste kennis te vergaren en de Chileense markt in kaart te brengen.

In de afrondende fase zullen de bevindingen worden gerapporteerd en gepresenteerd aan u als opdrachtgever. Op deze unieke manier kan onderzocht worden hoe uw internationale marktpositie in de nabije toekomst kan worden versterkt, kunnen potentiële partners worden benaderd of kan er met een frisse blik gekeken worden naar een mogelijke efficiëntieslag binnen de huidige bedrijfsvoering.

Meer informatie:
Sefa
Stéphanie Hoekstra
T: (06) 555 799 54
E: researchproject@sefa.nl
Publicatiedatum: