Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flexpak zet activiteit voort binnen Oerlemans Packaging Groep

Per 1 mei 2016 behoort Flexpak Geldermalsen tot de Oerlemans Packaging Groep.
Flexpak is een gevestigde naam in de productie van laminaatfolie voor o.a. de foodindustrie. Daarnaast produceert Flexpak hoogwaardige bedrukte OPP-, CPP-, BOPP- folies, vellen, harmonicazakken, blokbodemzakken en rondellen. De producten worden geleverd aan klanten in binnen- en buitenland in o.a. koek-, snoep-, banket-, chips-, snack- agf-, zuivel-, vis- en vleesmarkt. De onderneming zal in Geldermalsen gevestigd blijven.



Door de overname kan oud-eigenaar Dhr. Thies Oosterhuis gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Dhr. Thies Oosterhuis: "Ik ben erg verheugd met de overname van Flexpak door Oerlemans Packaging. Door de overname is continuïteit voor de medewerkers, klanten en leveranciers gewaarborgd".

Door de overname van Flexpak breidt Oerlemans Packaging haar productiemogelijkheden verder uit. Oerlemans Packaging produceert een breed productportfolio kunststof flexibele verpakkingen met veel specialiteiten in diverse productmarktcombinaties. "De overname van Flexpak past geheel in de groeistrategie van Oerlemans Packaging. Met nieuwe product- en productiemogelijkheden, zoals hoogwaardige bedrukte laminaatverpakkingen, PP harmonicazakken en PP blokbodemzakken, kunnen wij onze klanten met een nog breder verpakkingspakket bedienen. Ik ben dan ook zeer vereerd dat Flexpak vanaf 1 mei onderdeel uitmaakt van de Oerlemans Packaging groep", aldus Joan Hanegraaf directeur-eigenaar van Oerlemans Packaging.

Noot voor de redactie:
Oerlemans Packaging B.V.
Joan Hanegraaf
T: 0416-358100
E: jh@oerlemansplastics.nl
www.flexpak.nl
www.oerlemanspackaging.nl
Publicatiedatum: