Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paul Steyn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Paul Steyn is woensdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens een feestelijke uitreiking in De Kiem in 's-Gravenzande kreeg de Koninklijke onderscheiding.

Hij was van 1980-1986 lid van de komkommerwerkgroep van de Nederlandse Tuinbouw Studieclubs (NTS) en van 1987-1997 bestuurslid/voorzitter van diverse regionale groentestudieclubs. Van 1988-2011 was hij lid van het plaatselijk bestuur van LTO Noord Glaskracht. Van 1996-2001 was de heer Steyn actief als bestuurslid van de landelijke commissie Radijs en van 1998-2011 bestuurslid van WLTO, kring Westland en vanaf 2005 van LTO Noord, afdeling Westland. 

Van 1999-2005 was hij lid van de werkgroep Madestein, belangenbehartiging voor tuinbouwondernemers in Madestein voor uitplaatsing van de tuinbouwondernemers en wijziging van het bestemmingsplan. Van 2002 tot 2005 was hij medeoprichter en vervolgens bestuurslid van de Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN) een samenwerkingsorgaan voor een vitaal, duurzaam en maatschappelijk gewaardeerd glastuinbouwcluster. 

Van 2002-2013 was hij voorzitter en lid van de sectorcommissie van Aequor, een registrerend orgaan voor erkende leerbedrijven. Vanaf 2003 is decorandus voorzitter van de Stichting Streekpromotie Westland. Daarnaast is hij sinds 2005 bestuurslid en vanaf 2013 voorzitter van de Cliƫntenraad Sociale Zaken Westland, waar hij een voortrekkersrol vervulde in het fusieproces en de kennisuitwisseling met andere gemeenten. Sinds 2012 is hij bestuurslid van de Stichting Loswal De Bonnen.

Publicatiedatum: