Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steven Lauwers, Vegobel:

"Eetbare bloemen in potjes toegankelijker voor consument"

Tholen - Vegobel, bekend van de teelt en verkoop van verse kruiden in potjes, biedt sinds kort iets nieuws. "We leveren nu ook eetbare bloemen", vertelt Steven Lauwers van Vegobel. Eetbare bloemen is geen onbekend product meer, maar ze worden nog niet veel rechtstreeks aan de consument geleverd. "Doordat wij de bloemen als plant in potjes aanleveren zijn deze toegankelijker voor de consument. Daarnaast heeft een plant het voordeel dat hij langer houdbaar is en de presentatie is mooier", somt Steven de voordelen op. "Bij aankoop in de winkel zijn de eetbare bloemen klaar om te consumeren. De prijs ligt in lijn met de andere kruiden."



Verschillende kleuren en smaken

Momenteel biedt Vegobel diverse kleuren violen, daslook en lavendel. "De eetbare viooltjes gaan we jaarrond aanbieden. Daslook is slechts enkele weken beschikbaar, rond deze periode. Binnenkort komt de eetbare lavendel in bloei." Elke bloem geeft een specifieke smaak. "Lavendel smaken en geuren heerlijk, zoals we gewend zijn van lavendel. Daslook heeft een heel pittige looksmaak en viooltjes smaken zeer zacht en zijn vooral decoratief. Deze zijn verkrijgbaar in diverse schakeringen zoals geel, oranje, purper en verschillende kleuren in de bloem zelf."



Via BelOrta

Vegobel teelt alle producten zelf. "Het areaal is nog bescheiden, maar we kunnen al voldoende aanbieden. "Ons gamma wordt vermarkt via Veiling BelOrta. We merken dat onze klanten al interesse tonen in dit nieuwe product. Nu de consument nog."

Voor meer informatie:
Steven Lauwers
Vegobel bvba
Missestraat 27
2570 Duffel - Belgiƫ
Tel : +32 15 32 15 00
Fax : +32 15 32 14 31
info@vegobel.be
www.vegobel.be