Limburgse asperges op 'topniveau'
René Brienen samen met stamgast Alphons van Hostellerie am Schwarzsee
+
President Pieter Smits van de Confrèrie d'Asperge Limbourgondië en eigenaar Peter Roodbeen van Hostellerie am Schwarzsee.
Voor sterrenkok René Brienen (restaurant Brienen aan de Maas) was het de vijfde keer dat hij door de Limburgse eigenaar Peter Roodbeen van de gerenommeerde Hostellerie Am Schwarzsee nabij Fribourg was gevraagd om voor diens Zwitserse gasten Limburgse asperges te komen koken. René Brienen werd tijdens de trip vergezeld door meesterkok Hein Willemsen en Bertus Liefting, voormalig chefkok van aspergerestaurant Hostellerie De Hamert.
Tijdens het aspergefestijn werd Peter Roodbeen benoemd tot lid van de Confrèrie d'Asperge Limbourgondië, de Limburgse broederschap die zich al vele jaren inspant voor de promotie van de Limburgse asperge in binnen- en buitenland.