Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aantal exposanten naar verwachting +20%

Fruit Attraction verwacht opnieuw een recordjaar

We moeten nog zeven maanden geduld hebbenvoor het zover is: de 8e editie van Fruit Attraction. Toch is er nu al meer(13%) expositieruimte vergeven dan vorig jaar, toen het evenement 33.046 m²besloeg. De organisatie, die onder andere bestaat uit IFEMA en FEPEX, isoptimistisch over de populariteit van het evenement en het internationalekarakter. Er worden zo'n 1.200 exposanten uit 30 verschillende landen verwachten een bezoekersaantal van 55.000 uit 100 landen. Met deze cijfers lijkt de 8eeditie, die van 5 tot 7 oktober in Madrid plaatsvindt, de meest internationaleeditie aller tijden te worden. 

Er is een opvallende groei te zien in detoename van het aantal deelnemers vanuit de Spaanse autonome regio's,voornamelijk Andalusië, Murcia, Valencia en Navarre. Ook zullen er aanmerkelijkmeer bedrijven uit Frankrijk, Italië en Nederland aanwezig zijn. Dit jaarsluiten bovendien voor het eerst marktspelers uit Costa Rica en Egypte bij debeurs aan.

70% van de expositieruimte is gewijd aan AGF. Hier vindt de meest uiteenlopende bedrijven in vers gesneden, ingevroren, gedroogd en verwerkte groenten en fruit. Daarnaast is er een speciaal expositiegebied voor toeleveranciers, waar specialisten in onder andere zaaigoed, technische oplossingen, transport en logistiek en voorraadmanagement vertegenwoordigd zijn.

Fruit Logistica 2016 vindt plaats in Hal 3, 4, 5, 6, 7 en 8 van de Feria de Madrid.

Voor meer informatie
Spain: 902 22 15 15 95
International: +(34) 91 722 30 00
E-mail: fruitattraction@ifema.es

Publicatiedatum: