Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bestuursleden Frugi Venta onderscheiden

Harro van Rossum, Edwin Noordermeer, Jaap Wiskerke, Joop Vernooij, Shawn Harris en Cees den Hollander zijn gisteren tijdens de ALV van Frugi Venta onderscheiden voor hun jarenlange verdiensten voor de vereniging. Dat gebeurde in Bunnik, voorafgaand aan de ALV van GroentenFruit Huis.


V.l.n.r.: Edwin Noordermeer, Shawn Harris, Harro van Rossum, Jaap Wiskerke en Joop Vernooij


V.l.n.r.: Cees den Hollander (voorzitter), Gert Mulder (directeur) en Edwin Noordermeer (vicevoorzitter)


Sinds 1 januari jl. zijn alle activiteiten en een deel van het vermogen van Frugi Venta overgegaan in vereniging GroentenFruit Huis. Met de toetreding van de DPA-leden tot GroentenFruit Huis is de ketenorganisatie ontstaan waarin zowel handel als producentenorganisaties zijn vertegenwoordigd. Frugi Venta blijft bestaan als vereniging waar het overige deel van het vermogen van Frugi Venta in is ondergebracht. Onderdeel hiervan is Frugi Vast, dat aandeelhouder is in het Hortiversum, het pand in Zoetermeer.

Cees den Hollander, de laatste jaren voorzitter van Frugi Venta, riep de bovengenoemde bestuursleden een voor een naar voren. Hij had voor elk een kort woord van dank, een gouden Frugi Venta-speld met diamant en een oorkonde voor hun bewezen diensten en de constructieve bijdrage die ze hadden geleverd aan de vereniging. Op zijn beurt werd Cees den Hollander toegesproken door vicevoorzitter Edwin Noordermeer. Hij ontving eveneens een oorkonde, bloemen en een Frugi Venta speld met twee diamanten voor de wijze waarop hij zich gedurende de afgelopen jaren heeft ingezet voor de sector en de wijze waarop hij een deel van zijn toekomstvisie om te komen tot een ketenorganisatie, heeft kunnen waarmaken.

Aansluitend werd tijdens de ALV van GroentenFruit Huis Gerard Pronk, fruitteler bij The Greenery, verkozen tot bestuurslid. Ook schetste Gert Mulder een beeld van de activiteiten van GroentenFruit Huis. Inspiratie kwam van gastspreker Ruud Veltenaar die de zaal aanspoorde na te denken over een aantal belangrijke veranderingen op macroniveau zoals klimaatverandering, de mindshift van bezit naar toegevoegde waarde en het feit dat ieder individu in staat is verschil te maken en een verandering teweeg te brengen.
Publicatiedatum: