Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwste product: champignons met vitamine D

Banken Champignons op handelsmissie naar Beieren

Op 13 en 14 april jongstleden nam Banken Champignons deel aan de handelsmissie naar de Duitse deelstaat Beieren. Deze handelsmissie liep parallel aan het tweedaags werkbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. De handelsmissie werd geleid door minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Als onderdeel werd ook de historische Viktualienmarkt in München bezocht waar Nederlandse en Beierse agrarische bedrijven hun producten en vindingen presenteerden, zo ook Banken Champignons.


Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima, Landwirtschaftsminister Helmut Brunner en 'Antje aus Holland'. Foto: Daniel Vatamanu.

Vitamine D
Het nieuwe product, champignons met vitamine D, dat Banken Champignons in februari tijdens de Fruit Logistica in Berlijn introduceerde, kreeg veel bijval tijdens de handelsmissie. Door vitamine-D-champignons te bereiden in de maaltijd krijgt men deze vitamine op een natuurlijke manier binnen. Vitamine D is van belang voor sterke botten en zorgt voor een goede weerstand.

Rob Banken was één van de vijf ondernemers, die een kort woord mocht richten aan het Koninklijk paar over Banken Champignons en haar activiteiten als innovatief Nederlands bedrijf. In totaal gingen meer dan 100 bedrijven met de minister mee op deze handelsmissie.
Publicatiedatum: