Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentehal Oosterik heropent na grondige verbouwing

Groentehal Oosterik is een begrip in Tubbergen en omstreken en bestaat inmiddels al 39 jaar. In 1977 begon Tonny Oosterik met een Groentewinkel aan de Grotestraat 73 in Tubbergen. In 1988 verhuisde Tonny van Grotestraat 73 naar nummer 63. Dit was een grotere winkel. In 2008 werd de winkel compleet verbouwd. Een grote koeltoonbank met salades en maaltijden deed zijn intrede. Helaas overleed Tonny Oosterik ook in dat jaar. Mieke de vrouw van Tonny en zijn zoon Martijn zetten de winkel voort. In 2015 nam Martijn Oosterik de winkel volledig over.

















Onlangs nam Martijn het besluit om de winkel klaar te maken voor de toekomst. Een grondige verbouwing werd gepland. In ruim twee weken onderging de winkel een complete metamorfose. Dinsdag 19 april was er een receptie voor genodigden, die de nieuwe winkel kwamen bewonderen. Woensdag 20 april was de officiƫle heropening. De nieuwe winkel is ingericht door Toonen winkelinterieurs en zijn team. Leverancier Willem Dijk AGF is trots dat zij deze klant al sinds 1977 mogen beleveren.

Het Willem Dijk AGF Team wenst Martijn, Mieke en hun team nog vele succesvolle jaren.

Meer informatie:
Willem Dijk
T: 053 486 47 50
E: willemjr@willemdijk.nl
www.willemdijk.nl
Publicatiedatum: