Dé website voor de Nederlandse groententeelt


Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende tuinders

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Duizendste CLW ketel van F&H Crone

In 1998 rolde de eerste compacte warm water ketel van het type CLW uit de fabriek en nu, een kleine 18 jaar later is de 1000ste CLW ketel een feit. Geen enkel keteltype is zo lang zo populair geweest.

Het CLW keteltype is eind jaren negentig ontwikkeld om de ketel nog iets compacter te maken met minder waterinhoud. Dit omdat er steeds meer buffertanks (toen vooral nog horizontale/liggende tanks) kwamen en de prijs steeds belangrijker werd. Dit type is verkrijgbaar in de capaciteiten van 1 tot 12 miljoen kilocalorieën ofwel circa 1 tot 14 Megawatt.Nog altijd is dit bij F&H Crone het hardst lopende keteltype naast de CLM (warm water/stoom met grote waterinhoud), CET (de Crone eentreksketel met grote vuurgang), de BXL Excellent (een combinatie van 1-treks grote vuurgang in een 3-treks vlampijpketel) en voor de kleinere capaciteiten de CKS ketelserie (onder de 1 Megawatt). Naast de gas/olie-ketels beschikt F&H Crone ook over een biomassaketelserie.

In het jaar van de 1000ste CLW ketel is de lijn ook gefacelift en op een aantal punten aangepast aan de huidige stand der techniek om nog vele jaren mee te kunnen. Naast Noord Amerika is dit type ook veel te vinden in Rusland en voormalige GOS-landen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met:
F&H Crone BV
Tel. +31 (0)182-614 482
Rob van Leeuwen
rob@fhcrone.nl


Publicatiedatum: 20-4-2016

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: