Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Patrick van Horne breidt werkzaamheden verder uit

Tholen - Patrick van Horne staat bekend als de Kassensloper van het Zuiden. Het bedrijf bouwt ook ook al lang kleine kassen. Daarnaast is Patrick ook druk bezig met het herstellen van glas- en schermschades en het algemene kasonderhoud. Patrick van Horne uit Vlierden heeft de eerste kassen al gekrijt. Zodra de zon zich laat zien, melden de telers zich bij Patrick. De zon heeft al fel geschenen. Dus is er al hard gewerkt om de (tunnel)kassen handmatig te krijten.



Mark de Wit belde Patrick in augustus. Hij is aspergeteler in Veghel, Mariaheide. Zaterdagavond hagelde het fiks op zijn kas. De helft van de ruiten lagen er uit - ongeveer 4500 ruiten. Mark: "Zondagochtend stond Patrick al op de stoep. De dag erna kon Patrick meteen beginnen met de herstelwerkzaamheden. " Mark is heel tevreden over deze voortvarendheid van Patrick. "Ik had echt geen zin om daar een paar weken op te moeten wachten. We moeten verder, " zegt hij. Het was niet makkelijk. Aspergebedden zijn hoog en er stond veel loof op. Na 6,5 week was de klus geklaard.

Voor meer informatie:
Patrick van Horne
Belgerenseweg 7
5756 PP Vlierden
T: 0493 - 32 11 36
M: 06 - 51 11 30 55
E: info@pvanhornebv.nl