Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sterkere gewassen door betere drainage in Mexicaanse kas

In de afgelopen 1,5 jaar hebben meer dan 300 hectare Mexicaanse hydrocultuur kassen de traditionele polyester goten vervangen door nieuwere en efficiëntere drainagesystemen. De projecten met het nieuwe spacer systeem van Hydroponic Systems zijn voornamelijk te vinden in de staten Guanajuato, Colima, Jalisco, Nayarit, Michoacán, San Luis Potosi en Puebla.

In deze video legt het technische personeel van het Mexicaanse kasbedrijf Rancho Santa Cristina in Jalisco de voordelen uit van hun nieuwe drainagesysteem.



Bij het vergelijken van de dagelijkse arbeidskosten is bij het kasbedrijf met het nieuwe systeem een daling van 25-30% geconstateerd, omdat de nieuwe goten de drainage en circulatie volledig onder controle houden. Ook zijn de gewassen gezonder en sterker omdat de voedingsstoffen van de wortels niet wegsijpelen. "Er worden minder agrochemische producten tegen wortelziekten gebruikt."

Bovendien is de hydratatie volkomen gelijk en is de wortelontwikkeling optimaal. "De substraten bevinden zich in een beter milieu, die gezondere gewassen en productieverbetering garandeert."

Voor meer informatie:
Hydroponic Systems
Vahid Bagheri
bagheri@hydroponicsystems.es
www.hydroponicsystems.es



Publicatiedatum: