Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hoofdprijs: asperge kookworkshop van topchef Alain Alders

Vroegop-Windig opent aspergeseizoen met winacties en aspergehapjes

Donderdag 14 april vindt de landelijke opening van het aspergeseizoen plaats. Vroegop-Windig nodigt voor deze gelegenheid culinair adviseur Jaap Sloof uit die in de ochtend klanten inspireert met heerlijke aspergegerechtjes. Ook ontvangen klanten bij aankoop van asperges promotiemateriaal. Tevens wordt deze dag gelijk het startschot gegeven voor de spectaculaire winactie waarmee onder andere een asperge kookworkshop van topchef Alain Alders gewonnen kan worden.



In totaal worden vijftien klanten verblijd met deze asperge kookworkshop, die op dinsdag 10 mei plaatsvindt in Duin & Kruidberg. Tijdens deze kookworkshop komen diverse berei­dingstechnieken met asperges aan bod. De klanten kunnen drie uur lang in de onderneming direct aan de slag. Als tweede prijs verloot Vroegop-Windig nog een aantal gesigneerde kookboeken van Alain Alders.



Assortiment asperges; zowel bewerkt als onbewerkt
In het assortiment van Vroegop-Windig vindt u momenteel drie variëteiten asperges: AA extra wit, AAA of klasse II grof. Naast de onbewerkte variant, bie­dt de AGF groothandel de service aan om asperges (wit AA) op bestelling geschild aan te leveren.

Asperge kookworkshop van topchef Alain Alders
Vanaf donderdag 14 april maken klanten van Vroegop-Windig bij aankoop van witte asperges kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een as­perge kookworkshop van topchef Alain Alders! Hierbij geldt hoe meer asperges er gekocht worden, des te meer kans men maakt op de hoofdprijs.

Vroegop-Windig nodigt iedereen van harte welkom om de aspergeopening bij te wonen. De opening vindt plaats van 06.30 tot circa 10.30 uur op de marktverkoop op het Food Center te Amsterdam.

Meer informatie:
Vroegop-Windig
E: verkoop@vroegop.nl
T: 020 – 606 18 18
www.vroegop.nl
Publicatiedatum: