Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
deelname team hardlopers en promotieteam

Topprestaties van The Greenery tijdens Marathon Rotterdam



Afgelopen weekend liepen ruim 40.000 hardlopers de NN Marathon van Rotterdam. The Greenery was aanwezig met een team hardlopers én een promotieteam. Een groep van 40 collega's van The Greenery, Naturelle en Wagenaar vormden gezamenlijk 10 estafetteteams voor de Business Run.



De volledige marathon werd uitgelopen door telers John de Boer en Dave Smit en medewerkers Leo Bresser en Willem van der Kooij. Een geweldige prestatie van alle lopers.



Naast deze sportieve topprestatie leverde het promotieteam van The Greenery/Verse Oogst ook een topprestatie. Op zaterdag 9 april werden ruim 3.000 zakjes Tommies snackgroente en bananen uitgedeeld tijdens de Kidsrun en de Mini-marathon. Op zondag werden na afloop alle deelnemers voorzien van een banaan en de bezoekers van het evenement getrakteerd op 15.000 Junami appels en meer dan 5.000 gezonde smoothies. En dat werd gewaardeerd. Zoals een bezoeker opmerkte: "Wat leuk dat jullie dit doen. Vroeger kregen we een chocoladereep. Dit is veel beter!".



Publicatiedatum: