Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JEM-id viert 20-jarig bestaan met Future Festival

JEM-id bestaat dit jaar 20 jaar. Om dit te vieren, organiseren ze op 14 april voor hun vaste klanten het Future Festival bij ISW Hoogeland in Naaldwijk. Het Festival wordt op een inspirerende manier afgetrapt met een keynote van Igor Beuker. Igor neemt het publiek tijdens zijn keynote mee in een reis naar de toekomst. Vervolgens wordt de techtuin geopend en krijgen de klanten de gelegenheid om de laatste technologische ontwikkelen zelf uit te testen.



De afgelopen jaren zijn de innovatieve ideeën als paddenstoelen uit de grond geschoten maar hoe kun je hier als bedrijf op inspelen? Waar liggen de kansen en hoe ziet de wereld er over 5 jaar uit? Aangezien bedrijven die goed anticiperen en op tijd innoveren de toekomst creëren, vindt JEM-id het heel belangrijk dat hun klanten op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen. Daarom organiseren ze voor hun vaste klanten op donderdag 14 april het Future Festival.

Professioneel spreker Igor Beuker opent het Festival met een inspirerende lezing. Met pakkende one-liners en aansprekende voorbeelden geeft hij een kijkje in de keuken van Fortune 500 bedrijven. Ook gaat Igor in op het feit dat trends zo voorspelbaar zijn maar dat corporate merken er telkens toch niet in slagen om de business kansen van de 21e eeuw te verzilveren. Na zijn keynote kunnen de klanten diverse technische gadgets zelf uitproberen in de techtuin. Hoe werken 3D-printers precies en wat kan een virtual reality bril voor jouw organisatie betekenen? Meer informatie over het Future Festival vindt u hier.

Meer informatie:
JEM-id
Merel Prins
E: merel@jem-id.nl
0174 - 64 26 22
www.jem-id.nl
Publicatiedatum: