Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan inspireert chefs op Food Professional Day

Afgelopen maandag 4 april organiseerde vakschool Rijn IJssel in Wageningen de Food Professional Day. Het thema was dit jaar groenten, aardappelen en peulvruchten. Bauke van Lenteren van Rijk Zwaan vertelde de aanwezige chefs, ambitieuze hobbykoks en leerlingen over de kansen die groenteveredeling hen kan bieden.



"Ons doel was om de chefs te inspireren met verrassende groentebereidingen vanuit de hele wereld", vertelt Bauke, Specialist Marketing & Business Development Convenience & Leafies. "Wij namen de culinaire talenten mee in de wereld van groenteveredeling door mooie beelden van zaden, zaadproducties en teelten te laten zien. Voor ons is het ook heel leerzaam om met deze groep in contact te komen. Rijk Zwaan heeft veel contact met retailers, maar in mindere mate met chefs. Uiteindelijk zijn dit de voorlopers die een belangrijke rol kunnen spelen in de populariteit van groenten. Luc Kusters van restaurant Bolenius verraste ons met een heerlijk gerecht van frisse, zacht bittere lentegroenten met o.a. koolrabi en andijvie. Het bewijs dat een klein bittertje meer dan gewaardeerd wordt!"

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan
Burgemeester Crezéelaan 40
2678 KX De Lier
T +31 174 532 300
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl
www.rijkzwaan.nl
Publicatiedatum: