Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Markthal-kraam Vers van de Teler gesloten

Vers van de Teler is afgelopen vrijdag per direct gestopt met het uitbaten van hun kraam in de Markthal in Rotterdam. "Wij hebben anderhalf jaar lang met veel plezier onze heerlijke, verse groenten en fruit laten proeven, verkocht en gepromoot", schrijft de organisatie op Facebook. "Het is daarom jammer dat er aan deze mooie en interessante tijd een einde komt." Een oorzaak voor het sluiten wordt niet gegeven.

Vers van de Teler was vanaf het eerste uur, oktober 2014, vertegenwoordigd in de Markthal. Het ging om een pilot-store van Van Nature en Veiling Zaltbommel. "Rechtstreekse verkoop aan consumenten is niet ons primaire doel. Het gaat om een uniek project in het hart van Rotterdam, waar alles in het teken staat van versbeleving. Wij vinden het een buitenkans om mensen op die plaats kennis te laten maken met onze producten en te achterhalen wat hun wensen, verwachtingen en vragen zijn. We moeten veel actiever in gesprek gaan met consumenten dan we gewend zijn", sprak Aad Sonneveld, voorzitter van Van Nature, bij de opening.




Publicatiedatum: