Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgroEnergy sluit zich aan bij Benefits of Nature

Het netwerk van stichting Benefits of Nature, welke zich inzet voor verdere verduurzaming van de groensector, is wederom uitgebreid. Ditmaal met energieleverancier AgroEnergy uit Delft. De samenwerking tussen stichting Benefits of Nature en haar Founding Fathers is erop gericht de woon- en leefomgeving van miljoenen mensen mooier, gezonder en aantrekkelijker te maken.

AgroEnergy, bekend als energiespecialist in de glastuinbouw, heeft zich aangesloten bij het BON Netwerk als Founding Father. Hiermee geven zij aan verder mee te willen werken aan een duurzamere groensector. AgroEnergy bezit over gespecialiseerde energiekennis van de land- en tuinbouw en helpt tuinders om onderscheidende resultaten in hun energiekosten te bereiken.

"AgroEnergy heeft energiemanagement en goed partnerschap met de klant hoog in het vaandel staan", aldus AgroEnergy. "We zijn natuurlijk erg blij met AgroEnergy als Founding Father, het laat erg mooi zien hoe de hele supply chain in samenwerking met Benefits of Nature verduurzaamd wordt," aldus Henri Potze van Benefits of Nature.

Voor meer informatie:
Benefits of Nature
Klappolder 130
2665 LP Bleiswijk

Postbus 158
2665 ZK Bleiswijk
T +31 (0)6 48512804
E info@benefitsofnature.eu
www.benefitsofnature.eu
Publicatiedatum: