Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enza Zaden finalist bij Familiebedrijven Award

Enza Zaden is één van de vier finalisten van de Familiebedrijven Award. De andere finalisten zijn CCV Holland, NNZ, VDL Groep. Donderdag 7 april 2016 wordt tijdens een feestelijke uitreiking bekendgemaakt welk familiebedrijf zich een jaar lang "Het beste Familiebedrijf" mag noemen.

Uit 10 genomineerden, waaronder Hessing Supersvers, heeft de jury dit jaar deze vier bedrijven gekozen. Het was wederom een harde noot om te kraken. Juryvoorzitter John Fenterer van Vlissingen: "Innovatie, onderzoek en buitenlandse expansie zijn belangrijke pijlers voor de economie. Dat de vier uitverkoren familiebedrijven deze pijlers tot een belangrijke focus hebben gemaakt, heeft doorslag gegeven aan onze keuze."

Vorig jaar was Enza Zaden ook al genomineerd. Toen stuurde het bedrijf onderstaande video in.



De Stichting Familie Onderneming looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. De Stichting wordt ondersteund door ABN AMRO en KPMG. KPMG verzorgt de onafhankelijke selectie van familiebedrijven op basis van 8 criteria en de randvoorwaarde dat de onderneming een écht familiebedrijf is (volgens de definitie van de Europese Commissie). Nadat een top is bepaald, kiest de vakkundige jury het winnende familiebedrijf. De bestuurder van deze familieonderneming treedt dan voor een jaar toe tot de jury.

Voor meer informatie:
Familiebedrijven Award 2016
Saskia Wildschut
06 3038 5732
Saskia.wildschut@familiebedrijvenaward.nl
familiebedrijvenaward.nl
Publicatiedatum: