Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese retailer gaat goedkope klasse 2 AGF verkopen

De Canadese retailer Loblaw is van plan om meer "klasse 2" AGF aan te bieden aan consumenten die naar manieren zoeken om te besparen op de hoge prijzen voor voedingsmiddelen. Het bedrijf kondigde op 2 februari aan dat zijn Naturally Imperfect-lijn voor prijzen verkocht zal worden, die tot 30% lager zijn dan bij conventionele AGF.

Naturally Imperfect werd in maart 2015 in winkels in Ontario en Quebec geïntroduceerd. Er werd toen begonnen met lelijke appelen en aardappelen als onderdeel van een testfase, dat later werd uitgebreid naar vestigingen in andere provincies. In British Colombia wordt nu begonnen met appelen en verschillende paprika-variëteiten. In de toekomst komen daar misvormde wortelen en uien bij.

Tegelijkertijd zijn ook Loblaw's Real Canadian Superstore, Your Independent Grocer en de meeste No Frills-vestigingen in Alberta, Saskatchewan en Manitoba begonnen met het opstellen van lelijke appelen en paprika's. Ook Atlantic Superstore en Your Independent Grocer-winkels in de Atlantische provinciën zijn begonnen met het aanbieden van Naturally Imperfect-appelen.

De reacties van de consumenten zijn positief. Met name in Alberta is sprake van slechte economische omstandigheden en zodoende vindt het goedkope AGF daar gretig aftrek.
Publicatiedatum: