Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Job Scout strikt Nicole den Toom

In de sierteelt is Job Scout geen onbekende. Job Scout is net als PM Jobs onderdeel van Totaal Jobs. Waar uitzendbureau PM Jobs een gerenommeerde partner is met een fors marktaandeel in ompakverwerking van importbloemen in de sierteelt en glastuinbouw, is Job Scout dé partner voor Organisatie advies, Werving & Selectie, Payrolling en ZZP-bemiddeling in de sierteelt. "Door vele vragen uit de markt van voedingstuinbouw hebben we besloten om deze doelgroep ook te bedienen", aldus Peter-Paul Kester, eigenaar van het moederbedrijf. Job Scout heeft Nicole den Toom, al jaren werkzaam in de AGF-sector, aangetrokken om het bedrijf te runnen. Door haar persoonlijke benadering en de passie en fun voor werk onderscheidt het bedrijf zich.



Organisatie-advies
"Efficiënt werken en plezier hebben in wat je doet. Daar hebben we bij Job Scout ons beroep van gemaakt. Of we nu de pet op hebben van adviseur, interim-manager of projectleider, steeds komen die twee voorwaarden terug. Plezier in het werk creëert namelijk een win-win situatie. En efficiency is voor elk (snelgroeiend) bedrijf nodig om de focus op de juiste zaken te houden", vertelt Nicole den Toom. "Dat voor ieder bedrijf. Wij vragen klanten ons een goed beeld te geven van de huidige situatie binnen hun organisatie en wij dragen eventuele verbeterpunten aan. Zij merken dat hun bedrijf in 'no-time' soepeler draait. En dat is precies de bedoeling."

Werving & Selectie
"Stel, je organisatie is aan uitbreiding toe. Dat is natuurlijk goed nieuws. Maar je moet wél razendsnel de juiste man of vrouw vinden voor die nieuwe plek. Een heksenklus. Zeker als je iemand zoekt voor de langere termijn en je dus voor zekerheid gaat. Voor je het weet zit je urenlang door cv's te ploeteren en voer je tientallen oersaaie sollicitatiegesprekken met mensen van het kaliber 'tsja…' Niet doen! Je kunt je tijd wel beter besteden. Die kandidaat vindt Job Scout wel voor je", vervolgt Nicole.

"Binnen ons netwerk wemelt het van het talent op MBO+-, HBO- en WO-niveau met minimaal één jaar werkervaring. Daar zit de ideale kandidaat zeker tussen. Klanten bezorgen ons een uitgebreid profiel van hun gedroomde nieuwe werknemer en wij zorgen dat hij of zij snel bij de klant aanbelt. Natuurlijk op basis van een strenge selectie en in nauw overleg", vervolgt Nicole. "Klanten besparen hiermee kostbare tijd en geld en weten zeker dat de nieuwe medewerker de organisatie ook écht beter maakt. Of het nou gaat om iemand voor je klant contact center, administratief- en commercieel medewerkers of technisch medewerkers, Job Scout brengt je met de juiste mensen in contact."

Nicole zet nog even de voordelen van werving en selectie door Job Scout op een rijtje:
  • Maatwerk: wij nemen de tijd je bedrijf te leren kennen en weten hierdoor precies wie je zoekt;
  • Hoge kwaliteit: door onze uitgebreide database hebben wij contact met de beste kandidaten;
  • Kostenbesparing: je bespaart niet alleen tijd maar ook advertentie- en andere wervingskosten;
  • Tijdsbesparing: je hoeft geen cv's door te spitten of urenlang sollicitatiegesprekken te voeren;
  • No cure, no pay: je betaalt alleen bij een geslaagde match;
  • Perfecte match: wij selecteren uitsluitend kandidaten met de juiste competenties en drijfveren.
Payroll
"Een ondernemer moet eigenlijk maar één ding aan zijn hoofd hebben: ondernemen. Van zaken als personeelsbeheer word je waarschijnlijk niet warm of koud. Je hebt wel wat beters te doen. Gedoe met contracten, gedoe met juridische zaken... Gelukkig bestaat er zoiets als payrolling. En daar zijn wij bij Job Scout in gespecialiseerd", vervolgt Nicole. "Payrolling betekent ontzorgen. De klant besteedt dan het personeelsbeheer aan ons uit. De medewerker komt geheel vrijwillig bij ons op de loonlijst te staan. Wij nemen daarmee het juridisch werkgeverschap over. De medewerkers krijgen een arbeidscontract van ons, maar blijven exclusief voor de betreffende klant werken."

Payrolling door Job Scout heeft de volgende voordelen:
  • Betrouwbaar: Job Scout is dé betrouwbare partner voor al je personeelszaken. Met onze certificeringen heb je als ondernemer de garantie dat je personeel in goede handen is;
  • Persoonlijk: Job Scout legt de nadruk op persoonlijk contact. Wij hanteren korte lijnen en zien je als een belangrijke partner;
  • Ontzorgen: wij nemen de zorg bij je weg. Dat maakt ons het verlengstuk van je bedrijf. Jij kunt je met een gerust hart focussen op je core-business;
  • Besparing: door het juridisch werkgeverschap over te dragen aan Job Scout boek je een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing;
  • Risico's beperken: je bent verzekerd van eigen personeel, maar zónder de bijbehorende risico's;
  • Flexibiliteit: dankzij payrolling bij Job Scout heeft je onderneming tot wel 5,5 jaar flexibiliteit!
ZZP Bemiddeling
"ZZP-ers houden van afwisseling en vrijheid, nemen verantwoordelijkheid en zijn een échte specialist in je vak. Maar bij het runnen van een succesvol eigen bedrijf komen ook zaken kijken die waarschijnlijk niet tot de 'hobby' horen. Nieuwe opdrachten binnenhalen bijvoorbeeld, of de administratie piekfijn op orde hebben en houden. Allemaal tijdrovend 'gedoe'. Job Scout knapt die klussen graag op. Zodat ZZP'ers zich kunnen focussen op waar ze écht goed in zijn", vervolgt Nicole.

Ze somt de voordelen van Job Scout ZZP Bemiddeling nog even op:
  • Meer tijd voor je échte (vak)werkzaamheden;
  • Je gaat in zee met een betrouwbare partij die haar sporen heeft verdiend;
  • Wij bemiddelen voor passende opdrachten bij onze opdrachtgevers;
  • Wij verzorgen de contracten, algemene voorwaarden en facturatie van je opdracht(en);
  • Online urenregistratie;
  • Meer werkzekerheid voor jou;
  • Uitbreiding van je netwerk;
  • Wij kennen de markt en kunnen je hierover adviseren;
  • Goede dienstverlening tegen een vriendelijke prijs.
Voor meer informatie:
Nicole den Toom
Jobscout B.V.
Klappolder 212
2665 MR Bleiswijk
Mob. 06-23406724
www.jobscout.nu
Publicatiedatum: