Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coagrisan verkozen tot 'supplier of the year 2015' van Bama

Tholen - Coagrisan, één van de producenten van Fortuna Frutos, is donderdag 4 februari tijdens het Nature's Pride-diner in Berlijn gekozen als 'Supplier of the year 2015' van Bama Noorwegen. Namens Coagrisan waren voorzitter Juan Jose del Pino, financieel directeur Roman Diaz Gil van Coagrisan en directeur Gert-Jan Slobbe van Fortuna Frutos aanwezig.


Gert-Jan Slobbe (Fortuna Frutos), Elisabeth Rittfeldt (Bama), Juan Jose del Pino (Coagrisan), Roman Diaz Gil ( Coagrisan)

"Coagrisan werd vooral geprezen om de constante kwaliteit van het product, de sociale verantwoordelijkheid binnen de kleine gemeenschap van La Aldea de San Nicolas (9000 inwoners) op het eiland Gran Canaria en de milieubewuste manier van telen", vertelt Gert-Jan Slobbe van Fortuna Frutos.

Fortuna Frutos is al ruim vijftien jaar leverancier van Bama en levert van oktober tot en met mei de importtomaten van Coagrisan. "De laatste jaren is de samenwerking geïntensiveerd en dat blijkt wel uit de volumes die de laatste jaren aan de Noorse markt geleverd worden. Uiteraard zijn Coagrisan en Fortuna Frutos er trots op dat de keuze uit 200 leveranciers wereldwijd op ons is gevallen", besluit Gert-Jan.