Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geke van der Ven-Gaakeer, The Greenery:

"Meer producten en snellere doorlooptijd mogelijk met Gourmet Mix"

Tholen - Tijdens de Fruit Logistica introduceerde The Greenery de Gourmet Mix. "Siggi Müller signaleerde de vraag naar kleinere verpakkingen van horeca-afnemers bij onze Duitse Cash&Carry-klanten. De gangbare verpakkingen werden te groot bevonden. Het concept is nu ook prima geschikt voor retailers. Met de Gourmet Mix bieden we één type verpakking met verschillende functies", vertelt Geke van der Ven-Gaakeer.
 

Geke van der Ven-Gaakeer en Isabelle Eijgel

Speciaal voor de Duitse markt is gestart met kasgroenten, waarbij de tomaten de hoofdrol vormen. "Er was al een mooi tomatenaanbod beschikbaar in de schappen, maar er is geen eenduidig schapbeleid en uitstraling. Hierdoor wordt de kwalitatieve uitstraling teniet gedaan. Met de Gourmet Mix kunnen de Pick&Mix tomaten makkelijker naast de vleestomaten worden gepresenteerd", vertelt Geke. Het assortiment is uit te breiden met pepers, paprika's en andere seizoensgroenten.



De Gourmet Mix bestaat uit verpakkingen met 1,5 tot 2 kilo vruchtgroenten. "Deze verpakkingslijn maakt het samenstellen van een klantspecifiek assortiment eenvoudiger en vergemakkelijkt daarnaast uitbreidingen in het assortiment. Afnemers kunnen het assortiment naar gelang het seizoen loopt zelf aanpassen met één uniforme uitstraling."



"Op minder vierkante meters kunnen meer soorten producten worden gepresenteerd. De huidige verpakking heeft namelijk een kwart van de verpakking van de standaard doos. Daarmee krijgen de dozen een goede doorlooptijd in de winkel of groothandel en kan er dus een betere kwaliteitsgarantie aan de consument worden afgegeven", besluit Geke.



Voor meer informatie:
The Greenery
Geke van der Ven-Gaakeer
Tel: 0180 657 612
g.vanderven-gaakeer@thegreenery.com
www.thegreenery.com