Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportages Fruit Logistica

Tholen - Van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 februari was de wereldwijde groenten- en fruithandel weer present in Berlijn op de Fruit Logistica. Of er echt een recordaantal van meer dan 70.000 bezoekers aanwezig waren, zoals de organisatie meldt, zal niemand weten, maar dat de beurs in Berlijn een enorm efficiƫnte week is om met AGF-relaties in contact te komen, is evident.



Meer tuinbouwtoeleveranciers
De Holland-hal 3.2 kleurde voor het eerst helemaal oranje en verder viel het alsmaar stijgende aantal tuinbouwtoeleveranciers onder de exposanten op. Alle bio-standhouders vielen onder de Organic Route en zij vertellen allemaal enthousiast te zijn over de stijgende vraag naar biologisch product. Verder viel op dat de vrijdag weer een stukje rustiger was dan afgelopen jaren.

Fruit Logistica Innovation Award
Het Spaanse bedrijf World's Coconut Trading won de Fruit Logistica Innovation Award met de Genuine Coconut: een bio-kokosnoot met een gepatenteerde opening en rietje. De tweede prijs ging naar de cherrytomatenplant van het Deense Northern Greens en de derde plaats was voor de geel-rode gestreepte paprika Enjoya van TNI Holland.

Belgische handel
De Belgische AGF-handel had zich zoals elk jaar met name verzameld in hal 6.2. De sfeer was goed en handelaren waren over het algemeen positief over deze editie, die meteen goed begon op woensdag. De gemeenschappelijke VLAM-stand was vernieuwd en zag er meer open uit. Aan de andere kant van Hal 6.2 stonden de importeurs uit Brussel op de stand van het Europees Centrum voor groenten en fruit.

Klik hier voor de fotoreportage van de
Nederlandse AGF-handel

Belgische AGF-handel

Nederlandse Tuinbouw

Bio-standhouders