Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canada: OGVG lanceert winter komkommerprogramma

Ontario Greenhouse Vegetable Growers (OGVG) lanceerde op 1 februari 2016 hun jaarlijkse winter komkommerprogramma "Always in Season". Dit programma impliceert de intensivering van de productie van alle in Ontario-kassen geteelde zaadloze komkommerrassen en informeert consumenten over hun beschikbaarheid gedurende de koude wintermaanden.

OGVG General Manager Rick Seguin: "Consumenten kunnen in supermarkten in heel Ontario verse, lokaal geteelde kaskomkommers vinden en hoeven daarvoor niet tot de zomer te wachten."

De groeiende vraag naar in Ontario-kassen geteelde zaadloze komkommers komt door de gezonde voedingskeuzes van de consument. De telers hebben hun productie verhoogd om consumenten en winkeliers van een overvloedig aanbod te verzekeren.

Dit programma wordt ondersteund door de belangrijkste Canadese detailhandelaren. De campagne omvat dit jaar nieuwe recepten, winkeliersfolders met 'Product of Canada' vermelding en een mediacampagne voor meer bekendheid over de beschikbaarheid van lokaal geteelde zaadloze komkommers. Bezoek voor recepten en maaltijdideeën www.OGVG.com.


Voor meer informatie: www.ontariogreenhouse.com


Publicatiedatum: