Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodcenter Reijerwaard zet verkoopinformatie op een rij

Met een druk op de knop heeft de voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), Lennart van der Linden, de website www.foodcenterreijerwaard.eu geopend. Op deze site wordt informatie geboden over alle aspecten van Foodcenter Reijerwaard waar potentiĆ«le kopers uit de agro/vers/food-sector naar op zoek zijn. Zo wordt informatie over de ligging van het gebied, de kavels en richtlijnen van de bestemming en de toegestane milieucategorieĆ«n aangeboden. 



"Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van ondernemers om alle informatie over de aankoop van grond op Nieuw Reijerwaard op een rij te hebben. Het Foodcenter Reijerwaard in Barendrecht/ Ridderkerk is het grootste gespecialiseerde agro/vers/foodcluster in Nederland met een groot aantal dienstverlenende bedrijven die elkaar versterken, zoals internationale handelsbedrijven, verpakkers en bewerkers van groenten en fruit, koelcapaciteit en pallethandel", vertelt de organisatie.

Het Foodcenter Reijerwaard biedt een breed scala aan vestigingsmogelijkheden speciaal voor bedrijven, die op zoek zijn naar een locatie waar de agrologistieke bedrijvigheid geconcentreerd is en waar goede verbindingen zijn.

Publicatiedatum: