Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MijnKeukentuintje.nl gaat de grens over

Veel Nederlanders kennen Mijn Keukentuintje van telersvereniging Fossa Eugenia inmiddels als het digitale consumentenplatform met alles over vers, verse ingrediënten en moestuinieren als activatiecomponent. Binnenkort kunnen ook Duitse consumenten hier meer over leren. Op 1 maart gaat de Duitse versie Mein Küchengarten van start. "Want ook bij onze oosterburen is nog een wereld te winnen", verklaart de organisatie.



Maar er is meer aan de hand: ook in Nederland staat de organisatie niet stil. Er is een nieuwe site en een nieuwe look geïntroduceerd. "Verfrissend én ready for the future. Bijna alles is al 'verplaatst' naar de nieuwe omgeving, maar we werken achter de schermen aan nog meer contente en leuke aanvullingen", vertelt de organisatie. "En daar gaan we ook lekker mee door! Totdat deze leefstijlcampagne Nederland 100% 'ververst' heeft. Dat is onze missie. Inspiratie en fun zijn daarbij onze leidraad. Zo organiseren we rondom IJsheiligen de allereerste Nationale Moestuintelling (#NMT). Voor in de agenda."

MijnKeukentuintje.nl bereikt immers zo'n 1 miljoen mensen per maand via diverse digitale kanalen.

Voor meer informatie:
redactie@MijnKeukentuintje.nl
sjoerd.jochems@FossaEugenia.com


Publicatiedatum: