Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afscheid Leo van der Hout van ABC Westland Beheer

Vanaf de start van ABC Westland Agri & Food in 1999 was Leo van der Hout betrokken bij de Technische Dienst van dit bijzonder bedrijventerrein in het hartje van de randstad, maar op donderdag 27 januari heeft hij op feestelijke wijze afscheid genomen van zijn collega's.

Leo van der Hout, geboren in Brielle, startte zijn carrière rond zijn 17e jaar in een rubberfabriek in Hellevoetsluis en is vervolgens overgestapt naar veiling Voorne. Daarna heeft Leo zich verder ontwikkeld bij Veiling Zuid in 's-Gravenzande. Na het opgaan van Veiling Zuid in The Greenery en de overdracht van de veilinggebouwen door Van Rijn en Koelhuis Varekamp nam Leo de uitdaging aan en stapte over naar Koelhuis Varekamp.



Toen ABC Westland Beheer in 1999 het veilingterrein van The Greenery in Poeldijk overnam, lagen daar genoeg uitdagingen voor Leo om nog een stap te maken in het koelwezen. Naast zijn werkzaamheden voor Varekamp, is hij toen ook gaan werken voor het nieuwe agri & food bedrijventerrein, met ontzettend veel plezier.

Op donderdag 27 januari is officieel een einde gekomen aan de carrière van de zeer gewaardeerde Leo van der Hout bij ABC Westland Beheer, maar hij vertrouwde zijn collega's toe dat hij nog regelmatig een bakkie zal komen doen op ABC Westland.

Publicatiedatum: