Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in dertig jaar de kas uit

De3koningen gaan jubileumjaar in

Voor De3koningen word 2016 een bijzonder jaar. Het bedrijf viert dit jaar het dertigste jubileum. In die dertig jaar zijn de werkzaamheden van de broers eigenlijk steeds meer buiten de kas plaats gaan vinden.



Broers
"Dertig jaar geleden, in 1986, starten wij ons bedrijf in Steenbergen", vertelt René de Koning, die samen met zijn broers Frank en Robert de Koning het bedrijf leidt. "Toen nog als handmatig loonbedrijf dat vooral zich bezig hield met oogsten sla en het dieven en draaien van tomatengewas." Dat laatste zijn ze tot op de dag van vandaag blijven doen - alleen nu in wat kleinere omvang.

De laatste jaren zijn de werkzaamheden vooral rondom de kassen te doen: met name kassenreiniging aan de binnen- en buitenzijde, maar het ook het aanbrengen van coatings, krijt en het verwijderen daarvan. "Door deze werkzaamheden is ons werkgebied flink uitgebreid. We komen in Brabant, België en Zeeland maar ook in het Westland en in de Bommelerwaard."



Om het bedrijf te promoten, staan de broers weer elk jaar op de tuinbouwrelatiedagen in Gorinchem "Hier staan wij al vanaf de eerste editie.
Wij zijn op de Tuinbouw Relatiedagen te vinden in standnr 127!"


Voor meer informatie:
De Drie Koningen
Van Andelstraat 12
4651 TA STEENBERGEN NB
Tel (0167) 56 10 92
René de Koning
info@de3koningen.nl
www.de3koningen.nl
gsm 0621 - 586 831
Publicatiedatum: