Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het is er weer: monniksbaard

Vorige weer kwam de eerste vracht monniksbaard aan bij importeur AB Fruits. Deze niche groente, die in Toscane geteeld wordt, staat ook wel bekend als 'geitensik' of 'Johnny, ga om twaalf uur naar bed' en smaakt hetzelfde als zeekraal.


De Italiaanse benaming voor deze groente is agretti en volgens AB Fruits-directeur, Sab Bosco, wordt het product voornamelijk door kenners gekocht. "Je moet weten hoe je het moet bereiden," legt hij uit. "Vooral de betere hotels en restaurants kopen het."

"Het seizoen van monniksbaard is kort en duurt meestal van februari tot april. Er is een goede vraag naar de groente. Het is geen doorsnee product maar als een tv-kok het gebruikt, weet je niet wat er kan gebeuren. Ik verwacht echter niet dat het product voorlopig in de supermarkt te krijgen zal zijn."

Voor meer informatie: 
Sab Bosco
AB Fruits
Tel: +44 1234 262880
Email: info@ab-fruits.com
Publicatiedatum: