Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Betere retailverkoop dankzij meer bewustzijn

Amerikaanse markt voor speciale paddenstoelen blijft groeien

Hoewel de verkoop van de traditionele champignon in een langzaam maar gestaag tempo toeneemt (slechts 1 tot 2% per jaar), is de verkoop van speciale paddenstoelen de laatste paar jaar enorm gestegen.

David Law, CEO van Gourmet Mushrooms, hielp de grootste handelsvereniging van de Amerikaanse champignonsector, de Champignonraad, het publiek te onderwijzen over de voordelen van speciale paddenstoelen. "Het jongere publiek weet nu meer van paddenstoelen af." Volgens Law heeft dit voor nieuwe verkoopkansen gezorgd voor Gourmet Mushrooms Inc. Hoewel het bedrijf, dat acht verschillende paddenstoelensoorten teelt, het grootste gedeelte van z'n zaken in de voedselsector blijft doen, heeft het nu ook mogelijk toegang tot jongere markten.



CEO gelooft in komende 'myco-culturele revolutie'
De trend van speciale paddenstoelen heeft Gourmet Mushrooms de laatste tijd al meer handel bezorgd. Law gelooft echter dat er in z'n geheel een grotere verschuiving gaande is. "De paddenstoelensector heeft een enorm potentieel en de productie is de laatste dertig jaar al enorm gestegen, vooral in China."

Laws bedrijf teelt paddenstoelen met het gebruik van een systeem met plastic flessen. De champignons voeden zich met elementen zoals zaagsel en maiskolven, wat Law beschrijft als landbouwafval. Deze materialen worden gerecycled na de oogst, wat "vanuit ecologisch standpunt zeer milieuvriendelijk is", aldus Law.

Nu de wereldpopulatie constant toeneemt en de bronnen, zoals landbouwgrond, steeds schaarser worden, gelooft Law dat de paddenstoel de sleutel tot duurzame productie is. "Hoe gaan we meer mensen voeden zonder het ecosysteem te beschadigen?", vraagt Law zich af. "Ik denk dat meer mensen naar alternatieven moeten kijken."

Voor meer informatie:
Justin Reyes
Gourmet Mushrooms, Inc.
Tel: +1 (707) 823-1743+1 (707) 823-1743 ext. 111
You'll need Skype CreditFree via Skype
Publicatiedatum: