Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
16 hectare glasaardbeien en 4,2 hectare stellingen

Kompany breidt assortiment uit met 20 hectare aardbeien

Tholen - Afgelopen vrijdag werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van Kompany een viertal aardbeientelers welkom geheten. De telers zijn eigenaar van een zestal aardbeienbedrijven met in totaal 16 hectare glasaardbeien en 4 hectare stellingenteelt. Het betreft de teeltbedrijven van Rob van Enckevort, John Kusters, Paul van Lipzig, Jan en Hans Manders. Zij hebben een zelfde visie ten aanzien van strategie, marktbenadering en afzet en hebben zich verenigd in de zoektocht naar een geschikte partner.

"Tijdens hun zoektocht hebben een aantal oriƫnterende gesprekken met Kompany plaatsgevonden waarin wij onze visie en werkwijze hebben toegelicht. Onze visie, strategie en transparantie spraken hen aan en heeft hun doen besluiten ons collectief te versterken. Een nieuwe uitdaging met de intentie een mooie en langdurige samenwerking op te bouwen", vertelt Silvia Janssen van Kompany.

"Ook onze komkommertelers waren enthousiast over de uitbreiding van het productassortiment. De productgroepen bijten elkaar niet en met name de najaarsteelt zal bijdragen aan een efficiƫntere bezetting van onze organisatie. Zoals eerder gemeld zijn we gestart met de nieuwbouw, waarbij de afzet van de aardbeien past. Wie weet tot welke mooie dingen dit allemaal meer kan leiden", besluit Silvia.

Voor meer informatie:
Kompany
Venrayseweg 182
5928 RH Venlo
Tel: 077-3030700
s.janssen@kompany.nl
www.kompany.nl