Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage AGF-ers

63.000 bezoekers op Horecava

Tholen - Van 11 tot 14 januari kwam gastvrij Nederland samen op de Horecava in de Rai Amsterdam. In die vier dagen verwelkomde de horecabeurs zo'n 63.000 bezoekers. Naast de walmen frituur en de liters bier was er ook veel groen waar te nemen als de cressen van Koppert Cress, de kruiden van Verstegen en de elektrische bedrijfswagen van Petit Forestier. De standhouders spraken van een goede opkomst en een goede kans om het netwerk te updaten, uit te breiden en gasten kennis te laten maken met zowel het bestaande assortiment en de nieuwste producten.



Met de Rosval Easy-Cooling, koellades en -deuren zonder rubber afdichting, won Rosval uit Best de Horecava Innovation Award 2016. De publieksprijs ging naar Juist uit Boekel voor 't Zusje App, een smartphonegebruik ontmoedigende app.

De volgende Horecava vindt plaats van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2016 in Amsterdam RAI. De Horecava beleeft volgend jaar haar 60e editie. Meer informatie over de Horecava is te vinden op www.horecava.nl.

AGF.nl maakte een fotoreportage van de AGF-ers.

Bekijk hier de fotoreportage