Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van den Elzen Plants en Flevo Berry partners

Aardbeiplantenleverancier Van den Elzen Plants uit Erp heeft met Flevo Berry uit Ens een contract gesloten betreffende het vermeerderen en verkopen van de Flevo Berry rassen. Dat gebeurt voortaan volgens het Flevo Berry Concept.

Hiermee is Van den Elzen Plants het tweede bedrijf dat zich aansluit als "Concept Partner", naast Goossens Flevoplant. Een Concept Partner staat voor alle rassen van Flevo Berry en zal deze rassen ook als zodanig gaan vermarkten en verkopen in Nederland maar ook in Europa. Bekende korte dag rassen als Flair, Faith, Fleurette, Sussette en ook de doordragers zullen door van den Elzen Plants dit jaar geleverd gaan worden.

"We hebben voor Flevo Berry gekozen, omdat het Flevo Berry Concept goed past in onze strategie van rassenverbreding, voorspelbare kwaliteit en slim werken. Altijd aardbeien is de slogan. Van vroeg in het seizoen met Flair tot laat in het jaar met doordragers gelijksoortige aardbeien kunnen leveren met goede smaak, is wat alle telers graag willen. Vanaf nu kunnen we onze klanten leveren met de Flevo Berry rassen", aldus Frank Coppens, directeur van den Elzen Plants.

"Wij zijn blij dat een belangrijk en gerenommeerd bedrijf als van den Elzen Plants gekozen heeft voor ons Flevo Berry Concept", zegt Marcel Suiker van Flevo Berry. "Wij zoeken bewust naar partijen, die in staat zijn onze hele portfolio te vertegenwoordigen en ook geloven in onze filosofie. Door de enorme groei van onze rassen kunnen we nu middels van den Elzen Plants nog meer telers met onze rassen voorzien. Het is weer een belangrijke stap in de goede richting".

Voor meer informatie:
Flevo Berry
Marcel Suiker
marcelsuiker@flevoberry.nl
Van den Elzen Plants
Frank Coppens
frank.coppens@vandenelzenplants.com

Publicatiedatum: