Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Versland Selection, Zwinbrothers, Greenco/Tommies snack-groenten en Horeca Academie

Westland op z’n best: snackgroenten voor asielzoekers in Den Haag

Tholen - In het voormalige Ministerie van Sociale Zaken in Den Haag verblijven momenteel 600 asielzoekers. Gewapend met zakjes Versland Selection-en BonRadis-radijsjes, Tommies-snoeptomaatjes, Versland Selection-komkommers en Tommies snack-mini-komkommers brachten Jos van Mil, Piet en Karin Zwinkels hen vrijdagmiddag 27 november in dat AZC een bezoekje. "Het is het waard als je beseft wat hier zich afspeelt," aldus Piet Zwinkels. "Hele families zijn uit elkaar geslagen door oorlog en terreur. Dat zijn schrijnende gevallen waar perspectief en oplossingen tot nu toe ontbreken. Aan echt "vers" eten ontbrak het en dat hebben wij gebracht met als resultaat: veel waardering en veel voldoening".







De versproducten uit het Westland werden verzorgd door Versland Selection BV in samenwerking met Zwinbrothers en GreenCo/Tommies snack-groenten. Dit initiatief werd mogelijk gemaakt door Antoine Defesche van de Horeca Academie Den Haag, dat tevens gevestigd is in dit oud-ministerie. "Uiteraard is ieder aanbod van verse groenten als vervolg op dit initiatief van harte welkom," aldus Piet.

Meer informatie:
Zwinbrothers
Piet Zwinkels
E: zwinbros@wxs.nl
T: 06 54 67 37 63
www.zwinbrothers.nl