Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Minder concurrentie voor Ontario's late boerenkool

Ontario's enige actieve lokale boerenkoolleverancier profiteert van de voordelen van het sterke gewas en de grote open markt. "Het product ziet er prima uit," stelt Marco Bertucci van Bayshore Vegetable Shippers. "Een beetje kou doet de boerenkool goed."



Terwijl de meeste boerenkooltelers begin november oogsten, loopt het seizoen voor de telers in Bayshore door ​tot en met 10 december. "We zijn de laatste boerenkooltelers in Ontario," zegt Bertucci. Dit biedt Bayshore een maand waarin de vraag naar lokale boerenkool hoog blijft en dat zonder concurrentie.

Bayshore hanteert "andere teelttechnieken" dan hun concurrenten en rekent op dezelfde strategie voor de gewassen in het voorjaar. "We proberen in het begin [van het seizoen] te beginnen met de groei," aldus Bertucci. "We beginnen ongeveer drie weken tot een maand eerder." De vroege start en late eind van het seizoen zijn winstgevend voor Bayshore, mede door het gebrek aan concurrentie.

Voor meer informatie:
Marco Bertucci
Bayshore Vegetable Shippers
Tel: +1 905-335-3523
Email: marco@bvsltd.ca
www.bayshorevegetableshippers.ca
Publicatiedatum: