Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1 en 2 december op de SS Rotterdam

Aanmelden Tweede EU Forum & Roundtables kan nog tot en met 27 november

De inschrijving voor het tweede EU Forum & Roundtables loopt volgens de organisatie voorspoedig. Inmiddels kan het congres rekenen op ruim 200 deelnemers en sprekers. Met de participatie van deelnemers uit 16 landen, verdeeld over alle 6 continenten, is de hele internationale AGF wereld vertegenwoordigd. Inschrijven kan nog tot vrijdagavond 27 november.

Tijdens het Forum op 1 december nemen vele grote spelers uit retail en handel de aanwezigen mee in hun visie op hoe de keten zich in de toekomst gaat ontwikkelen en wat dat betekent voor de strategie van hun onderneming.

Bij de Roundtables op 2 december is programma onderverdeeld in 8 tracks met verschillende workshops over diverse onderwerpen; van finance tot ICT, van logistiek tot food safety, van marketing tot sales. Vanuit eigen discipline en achtergronden kunnen deelnemers hier een programma samenstellen dat past bij hun behoeften. Naast inhoudelijke discussies zijn er ook kennissessies over standaarden, implementaties bij AGF-bedrijven, et cetera. Uiteraard is er veel ruimte om te netwerken.

Aanmelden en meer informatie:
Meer informatie en aanmelding kan vanaf nu op de website. Hier vindt u ook de meest actuele info over het programma. Wilt u alleen deelnemen aan het Forum of alleen komen cherry picken tijdens de Roundtables, dan kunt u ook kiezen voor aanmelden voor een dag. Een andere mogelijkheid is dat bijvoorbeeld de directie deelneemt aan het forum en een medewerker aan de meer detail-sessies bij de Roundtables. U kunt dit aangeven op het aanmeldformulier op de website.



Publicatiedatum: