Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: Innovatieprojecten AgriVizier en beeld gebracht

Aan het eind van het jaar loopt het project AgriVizier af. Hierin werken onderwijs, onderzoek en advies samen aan vragen van ondernemers inzake innovaties in de Agribusiness. Onder de vlag van AgriVizier heeft de GreenPort NHN de afgelopen jaren gewerkt aan 22 innovatieve projecten, een tiental themabijeenkomsten georganiseerd en diverse verkenningen uitgevoerd. In bijgaande film ziet u wat een aantal van deze innovatieprojecten inhield.



In AgriVizier hebben ruim 50 specialisten van de tien deelnemende partners samengewerkt aan vragen van ondernemers. Al met al zijn hier meer dan 250 ondernemers bij betrokken geweest. In AgriVizier bundelen we vragen en ondernemers en koppelen we de vraag aan onderzoek, onderwijs en advies om zodoende tot een antwoord te komen. Omdat we nog steeds vragen van agrarische ondernemers krijgen heeft de GreenPort NHN een nieuwe EFRO aanvraag ingediend onder de naam 'Evergreen'. Het ziet er naar uit dat deze aanvraag goedgekeurd gaat worden zodat we kunnen blijven innoveren. Informatie hierover volgt.
 
bron: greenportnhn.nl
Publicatiedatum: