Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GroentenFruit Huis verhuist naar Hortiversum Zoetermeer

Per 23 november 2015 is GroentenFruit Huis gevestigd in het Hortiversum in Zoetermeer. 'Horti' en 'vers' verwijzen naar alle organisaties die hier huizen en een link hebben naar tuinbouw en vers, zowel teelt als handel. De verhuizing vindt plaats op vrijdag 20 november. Het secretariaat van GroentenFruit Huis, Frugi Venta en DPA is dan niet bereikbaar. De medewerkers zijn wel bereikbaar via hun mobiele nummers.



Het pand in Zoetermeer biedt meer vergadermogelijkheden, parkeergelegenheid en is bovendien makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer.
Voor DPA betekent het afscheid nemen van Breda, waar de organisatie de laatste jaren was gevestigd. Frugi Venta vertrekt na ongeveer tachtig jaar uit Den Haag. In de jaren dertig van de vorige eeuw werd het pand aangekocht door de voor- voorgangers van Frugi Venta.

Meer informatie:
GroentenFruit Huis
T: 070 3355010
www.groentenfruithuis.nl



Publicatiedatum: