Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17 t/m 19 november 2015

Tuinbouw netwerkmissie Baden-Württemberg / Zuid-Duitsland

Er zijn groeikansen voor de Nederlandse agrofood en tuinbouwsector in Zuid Duitsland met 27 miljoen Duitse consumenten, aldus het Ministerie van Economische Zaken en de topsectoren Agri&Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen. Het marktaandeel Nederlands product is nog relatief laag ten opzichte van andere delen in Duitsland. Daarom deze tuinbouw-netwerkmissie met onder andere een bezoek aan de modernste kassen aan de Bodensee / Insel Reichenau.

Doel driedaagse missie naar Baden-Württemberg Karlsruhe / Insel Reichenau / Stuttgart Hoe verzilver je nu daadwerkelijk deze groeikansen? Deze vraag willen wij tijdens de missie beantwoorden door de Zuid-Duitse marktsituatie in kaart te brengen en bovenal Duitsers en Nederlanders met elkaar in contact te brengen. Nadenken over samenwerking en marktbewerking, met en van elkaar leren. In hoeverre kan Nederland inspelen op de local-for-local trend! Het Landbouw Attaché Netwerk Berlijn nodigt u uit om deel te nemen aan deze tuinbouw-netwerkmissie en wordt daarbij ondersteund door GroentenFruit Huis en Greenport Holland/Dutch Horticultural Trade Board. Het aantal deelnemers is beperkt – max. 15 personen.
Programma 17 t/m 19 november 2015 – Start- en eindpunt rondreis Karlsruhe (ca. 500 km v.a. Utrecht)

Dinsdag 17 november 20.00 uur
Kickoff in Karlsruhe omgeving met netwerkbijeenkomst! (tot 19.00 uur, aankomst op eigen gelegenheid,auto blijft in Karlsruhe, rondreis bus)
Woensdag 18 november
Beursbezoek Aardbeien- en Aspergebeurs expoSE (Karlsruhe) met rondetafel Local for Local met Duitse foodexperts, en gesprek en bezoek Duitse retailketen,
Netwerkevent met Duitse contacten (Insel Reichenau)
Donderdag 19 november
Bezichtiging grootste biokassencomplex van Duitsland (Insel Reichenau), aansl. bezoek Foodservice & Groothandelsmarkt (Stuttgart). (vanaf 16.30 uur retour op eigen gelegenheid naar Nederland)

Deelnamekosten per deelnemer á 650 Euro (ex. btw):
Bezoekprogramma:netwerkevents/entreekaart beurs/roundtable/lunches/diners/groepsbus. Niet inbegrepen hotelkosten (2 overnachtingen).

Aanmelding t/m 23 oktober a.s.
Tot uiterlijk vrijdag 23 oktober aanmelding mogelijk. Deelname op volgorde van aanmelding.
Stuur email aan: info@duitslanddesk.nl
Uw Programmaleider / Duitsland Desk GroentenFruit Huis
Drs. Jochem Wolthuis / gsm 06-16290395
Publicatiedatum: