Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Snijpunt overhandigt cheque ter waarde van €11.096,36 aan KiKa

Afgelopen vrijdag 2 oktober heeft Snijpunt B.V. een cheque met het bedrag van €11.096,36 overhandigd aan Matthijs Plomp, ambassadeur van stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).



Door een goed initiatief van een medewerker van Snijpunt, Martien Bijl, werd er op zaterdag 19 september een dag gratis gewerkt voor het goede doel. Naast hun verdiende loon liet Snijpunt ook de gerealiseerde marge doneren aan stichting KiKa en werden er zoveel mogelijk klanten, leveranciers en bekenden gevraagd om bij te dragen. Dit pakte goed uit met onder andere donaties, gratis transport en het beschikbaar stellen van producten. Zelfs de kinderen van de medewerkers waren enthousiast en haalden ook met verschillende ideeën geld op.

Met deze hulp was de dag een groot succes! De ambassadeur van KiKa sprak een groot dankwoord uit bij de onthulling van de cheque ter waarde van €11.096,36. Met het geld kan stichting KiKa onderzoeken naar kinderkanker financieren om de genezingskans te vergroten en de behandelmethodes te verbeteren.



Snijpunt B.V. is in 1998 opgericht vanuit een paprikateeltbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot de partner voor groentesnijbedrijven en maaltijdfabrikanten in geheel Noord-Europa. Naast het specialisme in paprika's zijn ze ook leverancier van andere voorgesneden groenten, zoals radijs, bloemkoolroosjes en broccoliroosjes.


Publicatiedatum: