Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

24Kitchen vanaf 1 oktober op alle zenders te ontvangen

Met ingang van 1 oktober is tv-zender 24Kitchen toegevoegd aan het BasisHD-pakket van CanalDigitaal. Hiermee is 24Kitchen bij alle tv-aanbieders door heel Nederland te ontvangen. De populaire foodzender, die 1 oktober precies vier jaar uitzendt in Nederland, is bij CanalDigitaal te zien op kanaal 64.



Kirsten Gelissen, Channel Manager 24Kitchen: "Er was al langer grote vraag onder CanalDigitaal klanten om 24Kitchen te kunnen ontvangen. We zijn blij dat het nu zo ver is en dat de enige echte foodzender van Nederland op zijn vierde verjaardag nu beschikbaar is bij alle tv-aanbieders door heel Nederland. We wensen iedereen veel plezier en inspiratie met de gerechten van onze nationale en internationale chefs."

24Kitchen is een crossmediaal foodlifestyle-platform en bestaat uit een tv-zender, www.24kitchen.nl en de mobiele applicatie 'recept van de dag'. 24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke food-programma's uit met zowel Nederlandse chefs als wereldberoemde internationale culinaire gezichten. Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering, maar er is ook aandacht voor bredere food-thema's zoals restaurants, reizen en competities.

Over 24Kitchen
24Kitchen is een crossmediaal foodlifestyle-platform en bestaat uit een tv-zender, www.24kitchen.nl en de mobiele applicatie 'recept van de dag'. 24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke food-programma's uit met zowel Nederlandse chefs als wereldberoemde internationale culinaire gezichten. Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering, maar er is ook aandacht voor bredere food-thema's zoals restaurants, reizen en competities. 24Kitchen mocht drie keer op rij de prijs voor zowel beste digitale zender als beste website van het jaar in ontvangst nemen. Naast Nederlandse programma's als Miljuschka's Food Trucks, Vlees Noch Vis en Grenzeloos Koken, zijn ook series van wereldberoemde chefs te zien. Bekende culinaire gezichten op de zender zijn onder anderen Jamie Oliver, Anthony Bourdain en Martha Stewart. 24Kitchen is te zien in het basispakket van Ziggo, Caiway, Tele 2 en Delta op kanaal 24, bij Digitenne van KPN op kanaal 23, bij Interactieve TV van KPN op kanaal 22 en Glashart Media op kanaal 247. Ook bij Multivisie TV is 24Kitchen te zien in het basispakket op kanaal 19 en bij CanalDigitaal op positie 64 in het BasisHD-pakket. De televisiezender is te zien in meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland.

Bron: Fox Channels Benelux
Publicatiedatum: