Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Murre, Murre Techniek:

"Nieuwe snijmachine heeft veelheid aan product- en snijtoepassingen"

Tholen - Tijdens de AGF Detail in Houten debuteerde Murre Techniek als standhouder. De Zeeuwse machinefabrikant had dan ook een snijmachine meegenomen, die prima past in de snijkeuken van de detaillist. "Deze universele machine is geschikt om vele soorten groenten en fruit te snijden zoals appelen, peren, kiwi, sinaasappelen, tomaten, komkommer, aardappelen, courgette, wortelen, champignons", vertelt Jan Murre. "Maar we hebben er ook al gehaktballetjes mee gesneden."



"We presenteren hier de machine van PND voor het eerst aan het grote publiek, maar we hebben er al meerdere verkocht en geplaatst in Nederland en Belgiƫ. Juist de veelzijdigheid is voor veel bedrijven een reden van aanschaf. Naast de veelheid aan producten die deze machine snijdt, zijn de messen in de machine met een handomdraai uit te wisselen, zodat er mogelijkheden bestaan om de producten in verschillende vormen te snijden, zoals partjes, plakjes, sticks en schijven", somt Jan op.


Gianluca Giordano en Jan Murre

De snijmachine heeft een capaciteit tot ongeveer zestig stuks per minuut. Nieuw is de mogelijkheid om mango's te ontpitten. De mango wordt door de helft gesneden en de kern komt los van de twee mangohelften. Dit maakt het mogelijk om tot zestig mango's per minuut te ontpitten.



Voor meer informatie:
Bastiaan Hoogerland
Murre Techniek
Zuidweg 18-20
4413 NM Krabbendijke
M: +31(0)6-20056560
T: +31(0)113-503080
bastiaanh@murre.nl
www.murre.nl