Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Producent richt zich nu op broccoli, bloemkool en selderij

VS: Deardorff sluit succesvol seizoen af in Salinas Valley

Deardorff Family Farms heeft weer een succesvol seizoen achter de rug met zijn partner in Salinas Valley. De producent van biologische gemengde sla, boerenkool en snijbiet zet het seizoen echter voort in Ventura County met gemengde sla en boerenkool. Luke Patruno, onderdeel van het biologische verkoopteam: "Boerenkool en snijbiet bleken een groot succes in Salinas. De kwaliteit was uitstekend. Voor gemengde sla gold hetzelfde: een uitstekend volume en het gehele seizoen door een goede kwaliteit en net zoals boerenkool en snijbiet hadden de klanten de flexibiliteit om op diverse locaties de groenten af te nemen."

 
 
De partnerschap tussen de familie Deardorff en de familie Bunn - allebei vierde generatie telers - stelt de producenten in staat om het hele jaar door consistente en kwalitatieve producten aan te bieden. De combinatie van een ideale regio, wat betreft de vruchtbaarheid, en getalenteerde telers is een perfecte aanvulling op de hoge kwaliteit die wij aanbieden in Ventura County. Door de samenwerking blijven de teeltbedrijven trouw aan de wensen van de consumenten. Deardorff: "We werken alleen met de beste telers op de beste locaties. Dit scheidt ons van de concurrentie en toont de werkelijke waarde van onze programma's."
 
In Salinas zal Deardorff Family Farms het broccoli- en bloemkoolseizoen hervatten, tegelijkertijd met een constante aanvoer van selderij tot en met november. Tyler Clear, van het biologische verkoopteam, stelt: "De deal van biologische selderij in Salinas zal naar verwachting een paar weken eerder worden afgerond dan de laatste twee seizoenen. Vanwege de mogelijke leveringskloof voor sommige leveranciers en retailers leunen zij zwaarder op de leveringen van Oxnard, die medio november moeten beginnen. De prijzen zullen naar verwachting sterk blijven tot de komst van de verlate productie in januari."
 
Deze week trapt de producent in Salinas de eerste oogst van zijn gebundelde broccoli af. De groenten worden aangeboden in 14 count packs. De oogst zal tot half november continueren. Bloemkool zal in de komende dagen volgen. Deardorff heeft twee nieuwe rassen toegevoegd; in aanvulling op wit zullen zij ook oranje en paarse bloemkool aanbieden; een primeur voor Deardorff. De bloemkool zal tot half november in 12 en 16 count packs beschikbaar zijn.
 
Het seizoen in Ventura County loopt het hele jaar door met het huidige aanbod van gemengde sla, boerenkool, koriander, peterselie en spinazie.

Contact: 
Christine Smith
Tel: 805-487-7801
Publicatiedatum: