Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
96% verse knoflook

Biesheuvel met gehakte knoflook op Vakbeurs Foodspecialiteiten

Tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten laat Arjan Biesheuvel u ons assortiment knoflookproducten proeven, gemaakt met 100% verse Nederlandse knoflook. Arjan teelt en hakt zijn eigen verse knoflook in de kop van Noord-Holland en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de specialist in verse knoflook producten.


De knoflook wordt direct na de oogst verwerkt tot gehakte knoflook en behoudt daardoor dezelfde smaak als verse knoflook. Een potje bevat 96% verse knoflook met een beetje zout en citroenzuur voor een langere houdbaarheid. De ideale gezonde smaakmaker. De gehakte knoflook is ook in een biologische variant verkrijgbaar en met kruiden. Ook wordt de knoflook verwerkt in aioli, knoflookketchup en knoflookmayo. Tijdens de beurs presenteert Arjan een nieuw product: 'Gehakte verse knoflook met Zonnebloemolie'. Bezoekers, die het gehakt komen proeven op de beurs, krijgen 10% korting in de bestellingen, die nu ook bij Voets Specialiteiten & Handelsonderneming Louter te plaatsen zijn.

Meer informatie:
Biesheuvel Knoflook
Anita Barten
T: 022-7577035
E: anita@biesheuvelknoflook.nl
www.biesheuvelknoflook.nl

Publicatiedatum: