Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 oktober 2015 – Bijeenkomst innovatiecirkel

Fresh ONLINE Pack: De explosieve groei in de online vers AGF markt

Food en ook steeds meer AGF wordt in toenemende mate door de consumenten online gekocht. De online markt is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Steeds meer partijen zijn op zoek naar verschillende methodes om hun vers AGF producten online aan te bieden en deze zo snel mogelijk naar de klant te brengen. Maar wat zijn nu de daadwerkelijke visie van de aanbieders en de consumenten? Hoe ver liggen deze visies op één lijn en wat zijn de punten waar nog een behoorlijke inhaalslag gemaakt moet worden.

Met de groei van de online verkoop hangt de vraag in de lucht of er in de toekomst überhaupt nog gebruik gemaakt wordt van onze 'offline' supermarkt. Hoe hard zal het gebruiksgemak in de wereld van Bits and Bytes aan onze alledaagse boodschappentas trekken.

Op 14 oktober nodigen wij u dan ook graag uit om deel te nemen aan de bijeenkomst van Fresh Online Pack. Eerste deelname is kosteloos.

Klik hier voor meer informatie rondom Fresh Online Pack. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomst of direct lid worden van Fresh online Pack. Meld u snel aan, want vol=vol.

Publicatiedatum: